PENSIONSTALLING

Met onze persoonlijke benadering en faciliteiten is Hippisch Centrum Emmen het paradijs voor uw paard. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal, wij bieden u pensionstalling op maat. Dit betekent dat de box wordt op gestrooid en uitgemest en dat uw paard iedere dag wordt gevoerd met voer van uitstekende kwaliteit. Ook zetten wij uw paard van maandag t/m zaterdag buiten of krijgt deze beweging in onze stapmolen. Hieronder ziet u de mogelijkheden en faciliteiten die HCE biedt voor pensionstalling van uw paard of pony.

Unieke uitrij mogelijkheden

Onze manege is gevestigd aan recreatiegebied de Grote rietplas waar u mooie buitenritten kunt maken. U hoeft geen weg over te steken, via de achteruitgang komt u meteen uit op het zandpad.

Twee ruime binnen- en buitenbanen

HCE beschikt over twee binnenbanen van 20x40m en 26x60m en twee buitenbanen van 20x60m en 50x70m. Alle bodems zijn vlokkenbodems. 
Het gehele jaar door worden er vele evenementen georganiseerd. Deze evenementen lopen uiteen van officiële KNHS wedstrijden voor zowel paarden en pony’s en springen en dressuur, tot FNRS wedstrijden en onderlinge wedstrijden. Groot voordeel is dat u de deur dus niet uit hoeft voor uw wedstrijden!

Voor pensionklanten kennen we ruime openingstijden:
maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 22:00 en op zondag van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Foyer

Onze gezellige kantine/foyer heeft de uitstraling van een bruin café en biedt uitzicht op beide binnenmaneges waardoor alles goed te volgen is. 

Stallen

In de stallen van Hippisch Centrum Emmen zijn voldoende boxen beschikbaar voor pensionstalling. De boxen zijn ruim, licht en goed geventileerd en liggen aan een breed gangpad.

Wilt u de stallen bekijken? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op. 
U bent van harte welkom!

Wasplaatsen en solarium

Voor het poetsen, wassen en opzadelen van uw paard hebben we 5 ruime wasplaatsen met warm en koud water. Om na het wassen je paard te drogen of de spieren van je paard lekker op te warmen beschikt HCE over 2 solariums waar iedereen tegen een kleine vergoeding gebruik van kan maken. 

Stapmolen en paddocks

Ieder pensionpaard heeft bij ons zijn of haar eigen paddock. De paarden gaan als het weer het toelaat van ongeveer 9.00 uur tot 15.00 uur naar buiten. Wij zetten uw paard van maandag t/m zaterdag buiten en binnen. Ook beschikken we over een 6-paards stapmolen waar je onbeperkt gebruik van mag maken.

Meer informatie over pensionstalling?