Paardensportbodems

Paardensportbodems

 

Bent u op zoek naar een nieuwe paardensportbodem van topkwaliteit of wilt u uw huidige bodem verbeteren? Dan bent u bij HIppisch Centrum Emmen aan het juiste adres! Al sinds 2002 houden we ons bezig met het verbeteren en aanleggen van paardensportbodems voor binnen én buitengebruik.

Onder een goede bodem verstaan we een stabiele, regelmatige en veerkrachtige bodem met een goede drainerende werking. Een goede paardenbodem geeft het paard en de ruiter vertrouwen en voldoet aan de volgende eisen:

  • Minimale belasting van paardenbenen
  • Verkleint de kans op blessures
  • Verhoogt stabiliteit en grip
  • Genereert weinig stof
  • Stabiel door jaargetijden heen
  • Vereist minimaal onderhoud

Door het gebruik van het juiste zand en de juiste mix van vezels en vlokken leveren wij een bodem die zeer stabiel, onderhoudsvriendelijk en het jaar rond berijdbaar is.

Wilt u geheel vrijblijvend advies over het optimaliseren van uw huidige bodem of het aanleggen van een nieuwe bodem? Neem dan contact met ons op via email info@hce-emmen.nl of telefonisch 0031629027435. 

 

We bieden volledige service als het gaat om een nieuwe bodem. Van het afgraven van het oude zand, naar het opbrengen van het nieuwe zand, de bodem egaliseren en de vlok erdoor frezen. Het egaliseren doen we door middel van een laser gestuurd kilverbord, met een wals/schotelstrooier wordt de vlok opgebracht en daarna met een frees erdoorheen gefreesd. 

Meer informatie over Paardensportbodems?