Kernwaarden

Kwaliteit * Plezier * Veiligheid * Welzijn

Kwaliteit
Trots zijn we op de vijfsterren beoordeling van de FNRS en hiermee onderscheiden we ons van andere maneges. Deze kwaliteit begint bij onze accommodatie, het doel 15 jaar geleden was om een prachtig hippisch centrum met veel faciliteiten te realiseren waar paardenliefhebbers en hun paarden niets te kort komen. Deze fijne basis biedt ons en onze klanten de mogelijkheid om optimaal te genieten van onze paarden en de sport. We zijn nog steeds iedere dag bezig met hoe we kunnen blijven verbeteren en kunnen voorzien in de wensen van de klant die door de jaren heen veranderen. 

Plezier
Op welk niveau je ook rijdt en wat je doel ook is, het belangrijkste blijft natuurlijk het plezier in de paardensport. We vinden het belangrijk dat je iedere les iets leert maar er is ook iedere les ruimte voor ‘lol met je knol’. 

Veiligheid
Een onmisbare kernwaarde als je met paarden werkt is veiligheid. Hoe goed paarden ook zijn afgericht, het blijven vluchtdieren met ieder hun eigen karakter en wil. We doen er alles aan om het paardrijden zo veilig mogelijk te maken en zijn in het bezit van het veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport.

Welzijn
Alleen een paard dat goed in z’n vel zit en gezond is kan en wil voor je werken. Wij besteden daarom veel aandacht aan het welzijn van onze dieren en vinden het belangrijk dat iedereen die met onze paarden omgaat weet wat voor wezen een paard van oudsher is. Goed leren paardrijden met respect en begrip voor het paard is ook ons streven in de lessen die we geven.