Open Dag – zondag 25 sept

Kom naar de Open Dag op Hippisch Centrum Emmen

Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden? Kom dan met het hele gezin naar de open dag op Hippisch Centrum Emmen. Van 13.30 uur tot 17.00 uur opent de manege haar deuren en ben je harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De hele middag kun je genieten van leuke shows en demonstraties in dressuur, springen, voltige, carrousel rijden en ‘lol met je knol’ . Naast de vele shows en demonstraties is er nog veel meer leuks zoals gratis ponyrijden, leuke stands, lekkernijen, schmink, een springkussen, pony’s poetsen en spelletjes. Bij de informatiestand wordt er graag uitleg gegeven over het bedrijf, de lessen en de mogelijkheden om op een leuke en veilige manier te leren paardrijden en uiteraard kun je je meteen inschrijven. 

Hippisch Centrum Emmen is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra en is een 5 sterren manege met lesmogelijkheden voor jong en oud.  Iedereen is van harte welkom op 25 september van 13.30 uur tot 17.00 uur bij Hippisch Centrum Emmen aan de Ericasestraat 109 in Erica.