Corona update 14 dec

Iedereen kan weer rijden op zijn/haar eigen lestijd vanaf woensdag 15 december

Het demissionair kabinet heeft zojuist besloten om de avondlockdown te verlengen, dit betekent dat wij tot 17.00 uur op de normale manier onze lessen kunnen geven. Voor de lessen na 17.00 uur werken we met de volgende oplossing. Omdat het verzorgen en individueel rijden van paarden moet doorgaan omwille van het welzijn van de paarden en dit indien nodig voor de veiligheid van de ruiter onder begeleiding mag, gaan de ruiters tijdens hun eigen lesuur vrij-rijden onder toezicht van instructie. 

Dit betekent dat iedereen vanaf woensdag 15 december weer op zijn/haar eigen lestijd kan komen paardrijden. De extra lessen die deze week op woensdagochtend om 10.30 uur en zaterdagmiddag staan gepland gaan ook door en gelden als inhaallessen. Mocht je niet komen rijden dan graag afmelden, bij voorkeur via whatsapp (0629027436).

Publiek is bij lessen of trainingen niet toegestaan. 

De kantine is geopend tot 17.00 uur, hier gelden de regels zoals in de horeca. Na 17.00 uur kun je de lesindeling kun je vinden in de hal. Er is altijd iemand van ons in de stallen voor hulp. Als ouder/verzorger mag je na 17.00 uur mee naar binnen om te helpen met opzadelen, maar dien je tijdens de les de manege te verlaten. 

Rijd je na 17.00 uur en heb je vragen of wil je een inhaalles plannen? Dan kun je het beste even tussen 16.00 uur en 17.00 uur bellen, dan is er altijd iemand de te telefoon opneemt. 


Privelessen

Voor iedereen die nog in de privélessen rijdt hebben we extra lesmogelijkheden gepland. Iedereen wordt deze week persoonlijk bericht voor een nieuwe afspraak. 
 

Wedstrijd 

De onderlinge springwedstrijd van aanstaande zondag 19 december gaat door. Uiteraard met inachtneming van de geldende coronaregels. Deze zijn te vinden op de startlijst.