Ponykamp

Een ervaring die je nooit meer vergeet!

Het wordt een onvergetelijke week, waarbij kinderen nog vertrouwder raken met de paarden en waarbij nieuwe vrienden en mooie herinneringen worden gemaakt. We gaan natuurlijk iedere dag paardrijden en gaan daarbij allerlei verschillende dingen doen zoals zonder zadel rijden, dressuur- en springlessen, bosritten door spannende smalle paadjes, spelletjes op en naast de pony, voltige, pimp my pony, clinics en een BBQ met bonte avond.

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen ook leren dat bij het hebben van een paard meer komt kijken dan alleen het rijden, ook de verzorging komt dus uitgebreid aan bod. Daarnaast geven we theorielessen, doen we ook heel veel spelletjes zonder paarden, is er een super gezellige bonte avond en blijven ze een nachtje op de manege slapen. 

Dit jaar organiseren we twee ponykampen, de eerste en laatste week van de zomervakantie (2023):

Week 1: 24 juli tm 28 juli
Week 2: 28 aug tm 1 sept

Het kamp is overdag met 1 nachtje slapen.
De tijden van het kamp zijn:
Ma/Di/Wo van 09.00 uur tot 16.00 uur
Donderdag van 14.00 uur tot vrijdag 14.00 uur (slapen).

Kosten: € 239,-

Bij opgave dien je een eerste aanbetaling te doen van €100,- . Je krijgt hiervoor een kwitantie. Bewaar deze goed, dit is je bewijs van inschrijving en aanbetaling. In verband met de vaste kosten die aan het kamp verbonden zijn, zal de aanbetaling van €100,- helaas niet worden gerestitueerd indien uw kind, door welke omstandigheden dan ook, niet aan het ruiterkamp kan deelnemen.
Het is ook mogelijk om je eigen pony mee te nemen. Hiervoor wordt een meerprijs van € 50,- gerekend.