Kinderfeestjes

Wat is er nou leuker dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag te komen vieren op de manege? Wij bieden een programma dat garant staat voor een onvergetelijke middag.

Wij nemen u het werk uit handen en nemen gedurende het hele kinderfeestje de leiding zodat u alleen maar hoeft te genieten! Daarnaast is het een leuke manier voor kinderen om kennis te maken met ponyrijden. En wat is nou mooier dan het rijden (onder deskundige begeleiding) op de rug van een echte pony?

Wat ga je allemaal doen tijdens een kinderfeestje?
Er wordt feestelijk begonnen met een verjaardagscake en limonade, waarbij er natuurlijk heel hard gezongen wordt voor de jarige. Hierna wordt er een leuke en leerzame rondleiding over het bedrijf gegeven. Als de pony’s zijn gepoetst en feestelijk versierd zijn kan er worden begonnen met rijden. Hierna begint de strijd, de kinderen leggen een spelletjesparcours af met de pony’s.

Tot slot wacht er in de kantine een feestmaal van frietjes met een glaasje limonade.

 

 

 

Informatie
Prijzen
€ 14,00 per kind

Minimum aantal kinderen: 6

Moeten de kinderen nog iets speciaals aan?

Voor het paardrijden is het handig als de kinderen een strakke, makkelijk zittende broek aan hebben en schoenen of laarzen met een klein hakje eronder. 

Wanneer zijn de kinderfeestjes?

Kinderfeestjes zijn altijd op de zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur. 

Hoe moet ik reserveren?

We adviseren u om op tijd te reserveren aangezien het best vroeg van tevoren vol zit. U kunt ons het beste bellen (tussen 16.00 en 19.00 uur) of een mail sturen als u een datum wilt reserveren.